Kersttaart met sinaasappel, cranberry en meringue
Met deze kersttaart steel je zeker de show! De taart bestaat uit 6 lagen sinaasappel-maanzaadcake met daartussen sinaasappelcurd en cranberryjam, de buitenkant is afgewerkt met Italiaanse meringue. Garneer de taart met cranberry’s, aalbessen en eventueel met zelfgemaakte dennenappeltjes. De denneappeltjes worden gemaakt door kleine toefjes Italiaanse meringue te vormen en daar amandelschaafsel in te steken. De eetbare dennenappeltjes hebben vervolgens 2 uur gedroogd in een oven van 75 ᵒC.
Voorbereidinstijd: 30 min | Oventijd: 35-45 min | Afwerken: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |