Lange vingers bakken

Lange vingers bakken


Lange vingers, lepelbiscuit, Savoiardi, boudoirs. Het zijn allemaal benamingen voor (ongeveer) hetzelfde koekje. In dit recept lees je hoe je zelf lange vingers kunt bakken. Dit luchtige koekje is de perfecte basis voor de klassieke tiramisu. Daarnaast zijn lange vingers ook gewoon heerlijk als koekje bij een kop koffie of thee. 

Ingrediënten

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.