Limburgs Zuurvlees

Limburgs Zuurvlees


Stoofvlees gegeaard in veel azijn, ofwel Limburgs Zuurvlees. Niet heel zuur gelukkig, want er gaat ook nog appel-perenstroop én ontbijtkoek doorheen, maar er zit wel een lekker zuur randje aan het vlees. En naast het feit dat de azijn voor het zuurtje zorgt, zorgt de azijn er ook voor dat het vlees supermals wordt. Voor dit stoofpotje is gebruik gemaakt van Sukade. Dat is als mals van zichzelf dat je in twee uur tijd een heerlijk stoofpotje op tafel hebt. Heerlijk met een aardappelpuree en andijvie. Genieten. 

Voorbereidingstijd: 15 min| Wachttijd: minimaal 60 min | Stooftijd: 120 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Wouw52
  • Suzanne van den Berg
  • Christianepeijer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.