Rode kool stamppot met hachee

Rode kool stamppot met hachee


In de herfst/winter is een stamppot heerlijk om mee op te warmen. Zo ook deze rode kool stamppot met hachee. Helemaal niet moeilijk om te maken en ontzettend lekker. Voor het gemak en om de hachee nog net even wat lekkerder te maken, kun je deze beter een dag van tevoren bereiden. Scheelt niet alleen een hoop tijd, maar komt ook de smaak ten goede. 
Bereidingstijd stamppot: 25 min | Bereidingstijd hachee: 3 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sjors van Tongeren
  • Sylvia Willemsen
  • Mariska Terlouw-Hoogerwerf
  • PvdZ
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.