Rode kool stamppot met hachee
In de herfst/winter is een stamppot heerlijk om mee op te warmen. Zo ook deze rode kool stamppot met hachee. Helemaal niet moeilijk om te maken en ontzettend lekker. Voor het gemak en om de hachee nog net even wat lekkerder te maken, kun je deze beter een dag van tevoren bereiden. Scheelt niet alleen een hoop tijd, maar komt ook de smaak ten goede.
Bereidingstijd stamppot: 25 min | Bereidingstijd hachee: 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |