No-bake cheesecake met gegrilde ananas

Muffins met citroen en bramen


Zin in een lekker zomers toetje? Dan zit je met deze no-bake cheesecake met gegrilde ananas helemaal goed. Ontzettend simpel om te maken en dé perfecte afsluiter van bijvoorbeeld een barbecue. De cheesecake potje maak je van tevoren klaar. Voor het serveren nog even de ananas op de barbecue en klaar ben je. En mocht het zonnetje niet schijnen, dan grill je de ananas gewoon in een grillpan. Net zo lekker! Voorbereidingstijd: 20 min | Koeltijd: minimaal 120 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.