Ontbijtcake van banaan en havermout

Een gezond én heerlijk ontbijtje is altijd goed toch? En dat ontbijten doe je met deze onwijs lekkere ontbijtcake van banaan en havermout. Om de ontbijtcake goed vullend te maken, en passend bij het ontbijt, is er gekozen om havervlokken te gebruiken in plaats van bloem. Hierdoor is de structuur van de cake wat grover. Bananen zorgen voor de binding. Toegegeven, er zit wel een heel klein beetje suiker in. De ontbijtcake is niet alleen lekker bij het ontbijt, maar ook als gezond tussendoortje. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25 min


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Carrotcake met crumble |
![]() |
Taquitos met zoete aardappel |
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |