Ontbijtcake van banaan en havermout

Ontbijtcake van banaan en havermout


12 personen

Een gezond én heerlijk ontbijtje is altijd goed toch? En dat ontbijten doe je met deze onwijs lekkere ontbijtcake van banaan en havermout. Om de ontbijtcake goed vullend te maken, en passend bij het ontbijt, is er gekozen om havervlokken te gebruiken in plaats van bloem. Hierdoor is de structuur van de cake wat grover. Bananen zorgen voor de binding. Toegegeven, er zit wel een heel klein beetje suiker in. De ontbijtcake is niet alleen lekker bij het ontbijt, maar ook als gezond tussendoortje. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25 min 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Kruimelcakejes met mangocurd Kruimelcakejes met mangocurd
Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • KunnigundeNL
  • Esmée Kramer
  • Doro
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.