Opgerolde speltbroodjes met geitenkaas en spinazie

Opgerolde speltbroodjes met geitenkaas en spinazie


Dat je met pizzadeeg meer kan doen dan alleen maar pizza’s bakken bewijst dit recept. Doordat je voor deze opgerolde speltbroodjes vers spelt pizzadeeg gebruik heb je in een mum van tijd heerlijke versgebakken broodjes op tafel. Lekker als lunch, maar ook perfect bij een kop soep als avondeten. Natuurlijk kun je met de vulling naar hartenlust variëren, door bijvoorbeeld feta te gebruiken als kaas of hazelnoten in plaats van de walnoten. Eetsmakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Danielle Levering
  • Yentl Kahle
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.