Opgerolde speltbroodjes met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten
- Scheut olie
- 200 gr bladspinazie
- 1 teentje knoflook, fijn gehakt
- 125 gr zachte geitenkaas
8 personen
Dat je met pizzadeeg meer kan doen dan alleen maar pizza’s bakken bewijst dit recept. Doordat je voor deze opgerolde speltbroodjes vers spelt pizzadeeg gebruik heb je in een mum van tijd heerlijke versgebakken broodjes op tafel. Lekker als lunch, maar ook perfect bij een kop soep als avondeten. Natuurlijk kun je met de vulling naar hartenlust variëren, door bijvoorbeeld feta te gebruiken als kaas of hazelnoten in plaats van de walnoten. Eetsmakelijk!


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |