Opgerolde speltbroodjes met geitenkaas en spinazie
Dat je met pizzadeeg meer kan doen dan alleen maar pizza’s bakken bewijst dit recept. Doordat je voor deze opgerolde speltbroodjes vers spelt pizzadeeg gebruik heb je in een mum van tijd heerlijke versgebakken broodjes op tafel. Lekker als lunch, maar ook perfect bij een kop soep als avondeten. Natuurlijk kun je met de vulling naar hartenlust variëren, door bijvoorbeeld feta te gebruiken als kaas of hazelnoten in plaats van de walnoten. Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |