Panna cotta van witte chocolade met frambozen

Panna cotta van witte chocolade met frambozen


Panna cotta, letterlijk gekookte room, is een heerlijk Italiaans dessert. De gekookte room stijft op door het gebruik van gelatine. En daar ligt ook gelijk het succes van een goede panna cotta. Er moet genoeg gelatine gebruikt worden om te zorgen dat de panna cotta op stijft en gestort kan worden, maar zeker niet te veel. Hij moet lekker wiebelig zijn, het is niet de bedoeling dat het een stijf gelatinepuddinkje wordt.  Let op: De panna cotta moet nog minstens 3 uur opstijven in de koelkast. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Mandy Happel
  • Michael Kattenbeld
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.