Panna cotta van witte chocolade met frambozen

Panna cotta, letterlijk gekookte room, is een heerlijk Italiaans dessert. De gekookte room stijft op door het gebruik van gelatine. En daar ligt ook gelijk het succes van een goede panna cotta. Er moet genoeg gelatine gebruikt worden om te zorgen dat de panna cotta op stijft en gestort kan worden, maar zeker niet te veel. Hij moet lekker wiebelig zijn, het is niet de bedoeling dat het een stijf gelatinepuddinkje wordt. Let op: De panna cotta moet nog minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |