Ricottacake met blauwe bessen

Deze ricottacake met blauwe bessen is perfect om in deze periode van het jaar te bakken. Het gebruik van ricotta in dit cakebeslag levert een verrassend lekker eindresultaat op en het vormt een mooie tegenhanger voor de frisse blauwe bessen. In plaats van blauwe bessen kun je ook ander fruit gebruiken, bijvoorbeeld bramen of frambozen. Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 60-70 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |