Runderstoof met zoete aardappel

Ingrediënten
6 personen
Onlangs waren wij een weekend naar Het Boerenbed. Super leuk! Slapen in een luxe tent op het erf van de boer, met uitzicht op de koeien. Onthaasten op en top! Maar er moest natuurlijk ook gekookt worden. Op de laatste avond ging ik aan de slag met prachtige stukken vers vlees van de boerderij waar we verbleven. Ik besloot er een heerlijke runderstoof met zoete aardappel van te maken. Volledig geïnspireerd door wat we nog ‘in huis’ hadden. Heerlijk met brood om te soppen, een salade en/of gegrilde groenten.


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |