Runderstoof met zoete aardappel

Runderstoof met zoete aardappel


Onlangs waren wij een weekend naar Het Boerenbed. Super leuk! Slapen in een luxe tent op het erf van de boer, met uitzicht op de koeien. Onthaasten op en top! Maar er moest natuurlijk ook gekookt worden. Op de laatste avond ging ik aan de slag met prachtige stukken vers vlees van de boerderij waar we verbleven. Ik besloot er een heerlijke runderstoof met zoete aardappel van te maken. Volledig geïnspireerd door wat we nog ‘in huis’ hadden. Heerlijk met brood om te soppen, een salade en/of gegrilde groenten.

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Smitr76
  • Frieda Haveman
  • Marga De Heer-Tebarts
  • Withagen
  • Jankje
  • Miranda de Gier
  • Laura Laura
  • Sjors van Tongeren
  • Petra De Leur
  • Jolien Assink
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.