Rundvlees met masala
Masala is eigenlijk de Surinaamse variant van kerrie, alleen heeft deze variant een veel vollere en diepere smaak. Het is echt heerlijk in combinatie met rundvlees, maar gebruik niet teveel want dan is het erg overheersend. Eet deze runderstoof lekker met een frisse salade van komkommer, tomaat en maïs óf met geroerbakte snijboontjes met ui en knoflook. Lekker!
Let op: het rundvlees moet wel 1,5 uur stoven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |