Sinaasappel-maanzaadtulband

Sinaasappel-maanzaadtulband


Deze sinaasappel-maanzaadtulband is heerlijk smeuïg en fris van smaak. De tulband moet wel voor 55 tot 60 minuten de oven in en vervolgens even afkoelen. Smullen maar! TIP: Je kunt dit recept ook in een gewone cakevorm bakken, maar neem dan slechts 2/3e van de genoemde hoeveelheden, anders wordt de cake te hoog.

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.