Snelle Healthy verwennerij na het sporten

Foody Redactie


Sport je veel en heb je na het sporten zin in iets lekkers? Het is natuurlijk zonde om na al die inspanning iets ongezonds te gaan eten, maar met deze verwennerij zit het helemaal goed. Kies voor een lekker schaaltje Yoghurt Griekse Stijl. Deze variant bevat 0% vet en daarnaast ook nog eens weinig calorieën. Voeg nog wat muesli, gedroogd fruit en/of noten en zaden toe en je hebt een heerlijke snack voor na het sporten. Maar het is natuurlijk ook heerlijk om als verwenontbijtje te serveren. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Willemijn Schot
  • Ivonne Niessink
  • Isabel de Bruijn
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.