Spelt-paasbroodjes met mueslimix en amandelspijs

Deze spelt-paasbroodjes met mueslimix en amandelspijs zijn perfect om te serveren als ontbijt of bij de paasbrunch. De mueslixmix bestaat uit abrikoos, dadel, papaya, ananas, appel, cashewnoten, hazelnootstukjes, walnotenstukjes en amandelstukjes, en geeft een heerlijke bite aan de broodjes. De greinsuiker zorgt voor een mooie tegenhanger. Smullen!
Voorbereidingstijd: 30 min | Rijstijd: 2x 60 min |Oventijd: 20-30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |