Suikervrij chocolade-bananenbrood met bosvruchten

Suikervrij chocolade bananenbrood met bosvruchten


Vandaag een heerlijk glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij chocolade-bananenbrood met bosvruchten van gastblogger Simone van Simone's Kitchen. Bananenbrood, of bananencake, is echt een fantastisch om te maken wanneer je met overrijpe bananen zit. Deze zijn namelijk essentieel bij het bakken van zo'n cake. Ze geven een heerlijke smaak af. Lekker een plak bij een kop koffie of thee. Wil je het nóg lekkerder? Serveer de cake dan met een handje gehakte hazelnoten. Zalig! Enjoy.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Eugénie van Huijgevoort
  • Emmy Oerlemans
  • Patrizia Esposito
  • Maud Vliegen
  • Mariska de Roos
  • Erik Hoekman
  • Wil Joop
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.