Tabouleh van bloemkool
De keuken van het Midden-Oosten is echt een van mijn ultieme favorieten. Wat ik graag eet is tabouleh; een typisch Libanese salade van bulgur met veel peterselie en munt. Om het extra gezond te maken verving ik de bulgur door rauwe bloemkool en dat is echt zó lekker... De structuur is gewoon bijna hetzelfde en de salade staat binnen een handomdraai op tafel! Heerlijk healthy dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |