Tabouleh van bloemkool

Tabouleh van bloemkool


De keuken van het Midden-Oosten is echt een van mijn ultieme favorieten. Wat ik graag eet is tabouleh; een typisch Libanese salade van bulgur met veel peterselie en munt. Om het extra gezond te maken verving ik de bulgur door rauwe bloemkool en dat is echt zó lekker... De structuur is gewoon bijna hetzelfde en de salade staat binnen een handomdraai op tafel! Heerlijk healthy dus!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Bart van der Helm
  • Carine Engelmoer-Splinter
  • Renate Huting
  • Carolien de Milliano
  • Madieke van der Zee
  • Anouk van der Lucht
  • La.liesa
  • Iris Hertsenberg
  • Judith Bandell
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.