Tomaat roomkaas vlechtbroodjes

Tomaat roomkaas vlechtbroodjes


8 personen

Bij het paasontbijt, brunch of lunch, hoort natuurlijk een heerlijk zelfgebakken brood. Deze keer maak ik een vlechtbrood gevuld met roomkaas en zelfgemaakte tomaten tapenade. Het deeg is op smaak gebracht met italiaanse kruiden. Heerlijk! Een vlechtbroodje maken is niet moeilijk. Je rolt het deeg op, snijdt het open en vormt het. Het kost je wel even wat tijd om dit brood te maken, dat komt doordat het deeg moet rijzen. Houd daar dus rekening mee. Eet smakelijk!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Chocolade-hazelnoot bananenbrood Chocolade hazelnoot bananenbrood
Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Domini Paardekooper
  • Cj.de.groot
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.