Tomaat roomkaas vlechtbroodjes

Tomaat roomkaas vlechtbroodjes


8 personen

Bij het paasontbijt, brunch of lunch, hoort natuurlijk een heerlijk zelfgebakken brood. Deze keer maak ik een vlechtbrood gevuld met roomkaas en zelfgemaakte tomaten tapenade. Het deeg is op smaak gebracht met italiaanse kruiden. Heerlijk! Een vlechtbroodje maken is niet moeilijk. Je rolt het deeg op, snijdt het open en vormt het. Het kost je wel even wat tijd om dit brood te maken, dat komt doordat het deeg moet rijzen. Houd daar dus rekening mee. Eet smakelijk!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Speculoos cheesecake bites Speculoos cheesecake bites
Gevulde paprika’s met couscous en halloumi Gevulde paprika’s met cousco...
MonChou koekjes MonChou koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Domini Paardekooper
  • Cj.de.groot
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.