Tomaat roomkaas vlechtbroodjes

Muffins met citroen en bramen


Bij het paasontbijt, brunch of lunch, hoort natuurlijk een heerlijk zelfgebakken brood. Deze keer maak ik een vlechtbrood gevuld met roomkaas en zelfgemaakte tomaten tapenade. Het deeg is op smaak gebracht met italiaanse kruiden. Heerlijk! Een vlechtbroodje maken is niet moeilijk. Je rolt het deeg op, snijdt het open en vormt het. Het kost je wel even wat tijd om dit brood te maken, dat komt doordat het deeg moet rijzen. Houd daar dus rekening mee. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Domini Paardekooper
  • Cj.de.groot
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.