Tropisch mango ontbijtje met notencrunch

Foody Redactie


Ontbijtjes, de één is er dol op, de ander moet er niets van weten. Maar dit heerlijk ontbijtje is perfect om een zomerse dag mee te beginnen. De basis van dit lekkere, tropische mango-ontbijtje, is een lekkere smoothie van mango en banaan. Combineer dit met wat yoghurt, plakjes kiwi en aardbeien, top af met wat cruesli en smullen maar. Niet alleen lekker op een zomerse dag overigens. Op een regenachtige dag is dit tropische bordje ook ontzettend lekker. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.