Victoria sponge cake met mango en passievrucht

De Victoria sponge cake is een Britse klassieker. Traditioneel wordt hij geserveerd met aardbeienjam en slagroom, maar deze versie met mango en passievrucht is minstens net zo lekker. De cake wordt gemaakt met de all-in-one-methode. Dat houdt in dat je alle ingrediënten voor het cakebeslag in één keer met elkaar mengt. Makkelijker kan niet.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20-25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |