Volkoren appel-mueslibrood

Volkorenbrood wordt in Nederland al eeuwen gebakken en het werd vroeger vooral gegeten door het minder koopkrachtige deel van de bevolking; de witte variant was te duur. Tegenwoordig kiest men steeds bewuster voor volkorenbrood vanwege zijn gezonde imago. Dit volkoren appel-mueslibrood sluit daar goed bij aan, het is verrijkt met vruchten en granen. Dit brood is echt heel lekker, zowel voor bij het ontbijt als in de lunchtrommel. Let op: het brood heeft ongeveer 2 uur rijstijd nodig.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |