Witlof met kalkoen en kaas uit de oven
Dit lekkere recept is een zalige vernieuwde variant van de klassieke witlof met ham en kaas uit de oven. De aardperenpuree, kalkoen en salie geven de schotel een hele nieuwe touch. Neem niet tè veel salie, dit is een sterk kruid en kan snel overheersen. Mocht je vinden dat de kosten voor de aardperen een beetje de pan uitrijzen, kies dan voor een gedeelte gewone aardappelen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |