Wraps met falafel

Wraps met falafel


Glutenvrij eten: sommige mensen kunnen niet anders, anderen willen niet anders. Wat je reden ook is om glutenvrij te eten; er zijn inmiddels enorm veel mogelijkheden te bedenken. Zo ook deze glutenvrije wraps met falafel. De glutenvrije wraps van Schär zijn zacht en lekker dik en heerlijk in combinatie met glutenvrije falafel, rode kool, worteltjes, sla en een frisse dressing op basis van Griekse yoghurt. Klinkt goed toch? Helemaal niet moeilijk om te maken en je hebt in no-time een heerlijke lunch op tafel staan. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Schär
Schär

Schär is het glutenvrije merk met de beste authentieke smaak en de marktleider voor glutenvrije voeding. Van het ontbijt tot het avondeten en van het tussendoortje tot aan de snack. Voor elk moment heeft Schär geschikte glutenvrije lekkernijen.

Glutenvrije pizza Glutenvrije pizza
Glutenvrij, hoe zit dat nou? Glutenvrij, hoe zit dat nou?
Glutenvrij genieten Glutenvrij genieten
Meer van Schär

Favoriet recept van

  • Brigitte van Dulmen
  • Pascale Paanakker
  • Kiki Lemmink
  • Schär
Glutenvrije mango-mascarponetaart
 15
PhilippineLiefde voor Lekkers
De waarheid over gluten
Foody redactieFoody redactie
De waarheid over gluten

- Sponsored Story -   Gluten, dat zijn toch ‘dikmakers’? Of: ‘Wanneer je glutenvrij eet val je toch af?’ Ho, stop! Gluten zijn geen ‘dikmakers’...

Lees meer
Glutenvrij eten, hoe smaakt dat nou?
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.