Aardbeientiramisu

Aardbeientiramisu


Deze aardbeientiramisu is zo’n lekker zomers dessert! Perfect om te serveren als afsluiter na een barbecue of etentje. Je kunt het ook in kleine glaasjes maken en serveren als onderdeel van een grand dessert of tijdens een high tea. Gebruik voor de gemarineerde aardbeien een goede stroperige balsamicoazijn, dat haalt de aardbeiensmaak extra naar boven. Zeker weten dat dit toetje in de smaak gaat vallen. Enjoy! 
Tip: Vervang een gedeelte van het sinaasappelsap door limoncello, dat geeft de tiramisu een extra lekkere smaak.

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Wouw52
  • Maartje van den Heuvel
  • Silvia Weusten
  • Foody redactie
  • Christianne van Kessel
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.