Asperges en venkel uit de oven met kruidencrème

Deze heerlijke schotel met aardappel partjes, asperges en venkel uit de oven geserveerd met kruidencrème is fantastisch. Wanneer de venkel uit de oven komt is hij lekker zacht en aan de uiteinden een beetje knapperig. De kruidencrème, die je heel snel maakt met verse kruiden, wat citroenrasp en crème fraîche is er heerlijk fris bij. Nog wat citroensap over de groenten en je hebt een lekkere groenteschotel. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |