Banketstaaf

Banketstaaf


8 personen

Nu Sinterklaas weer in het land is wordt er weer volop gebakken voor het ‘heerlijk avondje’! Iets dat zeker niet mag ontbreken is deze banketstaaf. Dit recept is heel eenvoudig te maken en je hebt het binnen tien minuten op de bakplaat liggen. De combinatie van het knapperige bladerdeeg met de smeuïge amandelspijsvulling maken deze sinterklaastraktatie onweerstaanbaar lekker. Versgebakken zijn deze banketstaven het allerlekkerste, maar je kan ze ook prima een paar dagen eerder bakken en op de avond zelf nog kort opwarmen in de oven.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.