Bolletjestaart: kersenclafoutis
Ziet deze clafoutis er niet prachtig uit? Clafoutis is een Frans gebak gemaakt van kersen. Heerlijk friszoet en zomers en daarnaast ook helemaal niet zo moeilijk om te maken. In een paar simpele stappen schuif je de clafoutis al in de oven. Garneer met wat vers fruit en kokosrasp en serveer lauwwarm met een bolletje vanille-ijs erbij. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |