Kersen clafoutis

Clafoutis is een Frans gebak gemaakt met kersen en het wordt doorgaans als dessert gegeten. En nu de kersen nog in het seizoen zijn, is het maken van een clafoutis zeker een aanrader.
Het is een fluitje van een cent om dit gebakken dessert te maken, je moet alleen even de kersen ontpitten. Heerlijk om lauwwarm te serveren met wat poedersuiker en eventueel een bolletje ijs. Yum! Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |