De gado gado burger
De spicy salmon burger is echt dé ultieme festivalburger. Maar deze gado gado burger mag er ook zeker zijn. Hij is verrassend, smaakvol en zeer geschikt voor op een festival. En niet alleen op een festival smaakt deze burger heerlijk, ook wanneer je deze gado gado burger zelf maakt is het echt een topper. Heerlijk afgetopt met taugé, pindasaus en gebakken uitjes. Yum!!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |