Draadjesvlees zonder poespas

Draadjesvlees is een echt winterse weekendrecept. Je hebt namelijk wel even de tijd nodig om het vlees op een heel laag pitje heerlijk zacht en mals te laten worden. Dus zet die pan na de lunch vast op het vuur en wacht geduldig, terwijl je huis heerlijk begint te ruiken, tot je avondmaal klaar is. Serveer het vlees met een lekkere aardappelpuree en rode kool met appeltjes voor het echte wintergevoel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |