Eggs Norwegian met Hollandaisesaus

Eggs Benedict, heerlijk! En de Eggs Norwegian met gerookte zalm, zijn ook echt hemels! Een lekker gepocheerd eitjes met een nog lopende dooier, afgetopt met een heerlijke zelfgemaakte Hollandaisesaus. En voor wie denkt dat het moeilijk is om zelf Hollandaisesaus te maken? Met dit receptje is het verleden tijd. Vanaf nu maak je deze saus namelijk super gemakkelijk in de blender. Helemaal top toch? Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |