Engelse pastei met vegagehakt

Engelse pastei met vegagehakt


4 personen

Ziet dit pasteitje met vegetarisch gehakt en een eitje in het midden er niet feestelijk uit? In dit lekkere pasteitje zit vegetarisch gehakt in plaats van gewoon gehakt. Dit omdat vegagehakt een losse structuur blijft houden in tegenstelling tot normaal gehakt. Door de bouillion wordt het geheel op smaak gebracht. Het kost wel even wat tijd het pasteitje te maken, maar het is het zó waard! Geniet ervan. 
Laat de pastei minimaal 2 uur opstijven in de koelkast voor het te serveren

 
Vegan yoghurttaart
 9
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Rabarber-aardbeien jam
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Vegan Citroen pudding zonder zuivel en geraffineerde suikers
 6
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.