Focaccia met peer en spekjes

Bij een Focaccia denk je waarschijnlijk niet gelijk aan peer. Toch is zoete van de peer in combinatie met het zoute van de gerookte spekjes echt een lekkere topping voor op dit Italiaanse brood. Heerlijk bij de soep, met een salade of gewoon met een glaasje wijn erbij. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 45 min + 30 min | Oventijd: 20-25 minĀ
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |