Franse appeltaart met frangipane

Ingrediënten
- 3 á 4 appels
- 175 gr bloem
- 75 gr witte basterdsuiker
- 40 gr amandelmeel
- 100 gr boter
- 1 ei
- ¼ tl zout
- 100 gr amandelmeel
- 80 gr boter
- 100 gr suiker
- 30 gr bloem
- 2 eieren
- snuf zout
- ½ citroen, rasp
- 1 el suiker
- ½ tl kaneel
- 50 gr abrikozenjam
10 personen
Deze Franse appeltaart ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook nog eens heel erg lekker. Een perfecte taart om bijvoorbeeld te serveren met moederdag. Niet heel moeilijk om te maken en zeker de moeite waard! Bestrijk de Franse appeltaart voor het serveren met verwarmde abrikozenjam voor een mooie glans en genieten maar. Enjoy!


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |