Freekeh salade met boerenkool

Freekeh zijn jonge tarwekorrels die geroosterd worden. Hierdoor krijgen ze een ietwat nootachtige smaak, super lekker. Freekeh kan je net als rijst, couscous en bulghur gebruiken. Maar je kunt ook een lekkere salade van maken, zoals in dit recept. De boerenkool herken je haast niet terug tussen de nootjes, granaatappelmelasse, feta en zoete aardappel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |