Gegratineerde sabayon met zomerfruit

Gegratineerde sabayon met zomerfruit – recept


Sabayon is een rijke luchtige crème op basis van witte wijn en eidooiers. Deze sabayon serveer je warm, nadat hij gegratineerd is onder de grill of met een gasbrander. Met het fruit dat je ervoor gebruikt kun je volop afwisselen. Deze sabayon wordt geserveerd met rood zomerfruit, maar rijpe perziken of peer doen het ook heel goed in combinatie met de gegratineerde sabayon. Genieten! 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.