Gegrilde perziken met frisse mascarpone

Gegrilde perziken met frisse mascarpone


In dit zomerse dessert is de hoofdrol weggelegd voor de perzik. Door de perzik te grillen krijgt hij een wat diepere, licht gekarameliseerde smaak. Dat samen met de frisse mascarpone vormt een mooi gerechtje. Besprenkel de gegrilde perziken naar smaak met wat honing en serveer ze met de frisse mascarpone en de stukjes pecannoot. Perfect als afsluiter van een BBQ. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Dee Kay
  • Arnella Miedema
  • Lydia de Snoo
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.