Panna cotta van rode biet met haring

Panna cotta van rode biet met haring


Tijdens mijn bezoek aan Friesland werd de fijnproevers trip afgesloten met een kookworkshop. Echter had Chef kok Mark al een voorgerechtje voor ons gemaakt. Een panna cotta van rode biet met haring en uienroom. Wat? Rode biet met panna cotta en haring? Ja het kan echt! Ik als panna cotta en haring liefhebster werd helemaal gek. De romige panna cotta met de pure smaak van rode biet is echt perfect in combinatie met de volvette haring van dit seizoen. Na Mark lief te hebben aangekeken wilde hij mij het recept delen. Ik heb het recept iets aangepast zodat jullie het thuis ook makkelijk kunnen maken.
 Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.