Polenta met chili en perziksalsa
Een frisse perziksalade is heerlijk om zo op te eten, maar ook super in combinatie met polenta en chili. Chili sin carne in dit geval. Een heerlijk vullend vegetarisch gerecht. Serveer dit alles met gebakken polenta en je hebt weer eens iets anders dan rijst, aardappelen of pasta. Gemakkelijk en ook nog eens super lekker! Geniet ervan.
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |