Profiteroles met ijs en chocolade

Profiteroles met ijs en chocolade


Ingrediënten

Profiteroles zijn eigenlijk gewoon soesjes, maar doordat ze overgoten zijn met chocoladesaus mogen ze ook gelijk wat chiquer heten. Deze variant gevuld met ijs, zijn super lekker, goed voor te bereiden en ze zien er waanzinnig uit als dessert. Met de vulling van de soesjes kun je alle kanten op. Ga vooral lekker voor je favoriet ijs als vulling. Overgiet ze voor serveren met chocoladesaus en smullen maar! 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.