Rode kool met appel en kaneel

Rode kool is een heerlijke groente voor in de herfst of in de winter. Je kunt er naar hartenlust mee variëren. Je kunt het bakken, stoven, een lekker soepje van maken of verwerken in een stamppot. Met dit recept ga je de rode kool eerst bakken en daarna stoven in weinig vocht. Voeg er wat appeltjes aan toe en breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |