Rode kool met appel en kaneel

Rode kool met appel en kaneel


Rode kool is een heerlijke groente voor in de herfst of in de winter. Je kunt er naar hartenlust mee variëren. Je kunt het bakken, stoven, een lekker soepje van maken of verwerken in een stamppot. Met dit recept ga je de rode kool eerst bakken en daarna stoven in weinig vocht. Voeg er wat appeltjes aan toe en breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Marleen van Lelieveld
Rode kool stamppot met appel
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 1
Foody redactieFoody redactie
Gevulde appeltjes met rode kool
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Ovenschotel met rode kool
 15
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.