Sinaasappel-chocolade bavarois

Nadat je deze sinaasappel-chocolade bavarois hebt geproefd wil je voorlopig niet anders meer. Perfect om te serveren als dessert met Sinterklaas of Kerstmis. Of met Pasen. Of iedere andere dag eigenlijk. Helemaal niet zo ingewikkeld om te maken en zó lekker. Garneer de bavarois met geraspte chocolade en sinaasappelschil en serveer. Voorbereidingstijd: 40 min | Wachttijd: 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |