Spritsen

Spritsen – recept


Al lijken de spritsen op de foto erg op elkaar, toch verschilden ze wel qua textuur en smaak. De margarine-spritsen zijn iets knapperiger en brosser van structuur. Neutraal van smaak, met een frisse touch van citroensap. De boterspritsen zijn wat kruimeliger en ‘korter’. De spritsen met margarine vloeiden iets meer uit dan die met boter, maar dat verschil was minimaal. De boterspritsen hadden een rijkere smaak. De combinatie van margarine en boter leverde een verrassend lekkere sprits op, met een mooie knapperigere structuur en volle smaak.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 25-30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.