Spritsen

Ingrediënten
Al lijken de spritsen op de foto erg op elkaar, toch verschilden ze wel qua textuur en smaak. De margarine-spritsen zijn iets knapperiger en brosser van structuur. Neutraal van smaak, met een frisse touch van citroensap. De boterspritsen zijn wat kruimeliger en ‘korter’. De spritsen met margarine vloeiden iets meer uit dan die met boter, maar dat verschil was minimaal. De boterspritsen hadden een rijkere smaak. De combinatie van margarine en boter leverde een verrassend lekkere sprits op, met een mooie knapperigere structuur en volle smaak.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 25-30 min


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |