Thaise Visspiesen
In de zomer is er niets lekkerder dan lekker buiten eten. De barbecue aan en lekker genieten. Aan salades en vlees ontbreekt het natuurlijk niet, maar een lekker visje op z'n tijd van de barbecue is ook heerlijk. Neem bijvoorbeeld deze Thaise visspiesen. Super gemakkelijk om te maken en zo ontzettend lekker! Laat de vis van tevoren minimaal twee uur marineren in een dressing van sojasaus, sesamolie, vissaus, citroensap, peterselie, knoflook en rode peper. Bak de spiesjes vervolgens in 5-7 minuten op de barbecue en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |