Tiramisu met frambozen en witte chocolade

Met deze zomerse frambozentiramisu met witte chocolade ga je een hoop mensen blij maken. De combinatie van witte chocolade en frambozen vormen samen een mooi dessert. Perfect als afsluiter van een zomerse dag of voor na het barbecueën. Je kunt de tiramisu heel goed een dag van tevoren maken. De lange vingers worden dan wat zachter en de smaken komen extra goed tot hun recht. Voorbereidingstijd: 30 min | Opstijven: minimaal 120 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |