Trappistenstoofvlees met paddenstoelen

Stampotten en stoofvlees zijn heerlijk in het najaar. Maar deze heerlijke Trappistenstoofschotel kun je ook prima serveren met de Kerst. Een goede stoofschotel gecombineerd met puree en groeten, ultiem comfortfood! Deze stoofschotel word gemaakt met Trappistenbier, echter merk je van de alcohol in dit gerecht helemaal niets meer. Het vlees staat uren te sudderen dus ook met kids kun je dit gerecht prima eten. Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 30 min | Stooftijd: 180 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |