Yoghurtcake met granaatappel

Ingrediënten
Deze heerlijke Arabische fluffy yoghurtcake is super om te serveren als dessert. Lekker fris, niet al te zoet en super smeuïg. Bijna een soort van puddingachtig. Niet moeilijk om te maken alleen word je geduld flink op de proef gesteld. De cake moet namelijk 40 minuten in de oven en daarna nog zo'n 2 uur koelen, maar dat is het meer dan waard! Smeer vlak voor het serveren de yoghurt over de cake, bestrooi met pistache en granaatappelpitjes en smullen maar. Enjoy.
Voorbereidingstijd: 20 min, Oventijd: 40 min, Koeltijd: 2 uur


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |