Zeebaars met citroen en knoflook

Zeebaars met citroen en knoflook


1 persoon

Vis kun je gemakkelijk en op veel verschillende manieren bereiden. Bak het even kort in de pan, eet het rauw of combineer het in de oven met lekkere kruiden, specerijen, citrus en/of wijn. Zeebaars heeft een zoete, milde smaak. De combinatie met citroen en knoflook is hiermee heerlijk en heel gemakkelijk te bereiden. Zeker visliefhebbers zullen van dit gerecht smullen!

 

 
Op de huid gebakken zeebaars
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Ceviche en zomer tijd
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Zeebaars met Hollandaisesaus
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zeebaars met cranberry
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.