Zelf cranberryjam maken
Deze cranberryjam is heel makkelijk om zelf te maken en hij smaakt onwijs lekker. Lekker voor op brood, in een taart of bij een vleesgerecht. En wil je een extra lekkere smaak geven aan de jam? Gebruik dan bijvoorbeeld sinaasappelsap in plaats van water, of voeg wat geraspte sinaasappelschil toe. Of laat wat specerijen meekoken, zoals vanille, gember, steranijs of kaneel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |